Workshops

Zo nu en dan geef ik ook blues workshops, clinics en master- classes. Inhoud en duur van de workshop kan altijd in overleg bepaald worden.  

 

Ik maak hierbij gebruik van een z.g. looper pedaal, waarmee ik mijn eigen begeleidingsband ter plekke kan opbouwen door de verschillende partijtjes over elkaar heel op te nemen. 

 

 

Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn:

- toon, timing, melodie
- improvisatie, creativiteit 
- de ritme-sectie, de groove
- blues stijlen
- rolverdeling en balans in de band

Daarnaast geeft ik ook graag workshops specifiek over de stijl en techniek. Gitaar grootheden die ik zeer intensief heb bestudeerd, zoals Peter Green, Eric Clapton en BB King. Studie van Peter Green is inmiddels een levenswerk voor me geworden.

  

Nieuw!!  Workshop "Musical Methaphores" 

 

Sinds kort heb ik dit nieuwe concept gereed: Muziek als Metafoor. Deze workshop heb ik speciaal ontwikkeld voor bedrijven en instellingen waar men doelgerichter aan persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling wil doen.  Inmiddels zo'n 15x met veel waardering mogen geven voor IT-ers, analisten, projectmanagers en management teams.

 

In deze workshop laat ik met mijn gitaar in de hand zien en horen dat er vele parallellen bestaan tussen het maken van muziek en het werken in organisaties, immers "Wat is het spelen met noten anders dan het spelen met woorden?" 
Door mijn uitgebreide ervaring  o.a. als Business- en IT architect, veranderingsprocessen en innovatie kan ik onbeperkt de vergelijking maken met muziek. Met de gitaar in de hand kan ik demonstreren wat het gevolg is van keuzes en aanpak. 


Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen zijn:
- gericht werken naar persoonlijke doelen en teamdoelen, analyseren
- communicatie (effekt van toon, timing, melodie)
- synergie
- ontwikkelen van je creativiteit

De workshops worden zeer enthousiast ontvangen. Men ervaart het als "totaal anders" en "zeer treffend uitgebeeld"

 

 

De workshop is interactief, duurt 3 uur en kan desgewenst in het Engels worden gegeven.  

 

Wil je meer informatie? Even een mailtje naar info@keesdusink.nl