Laat hier je bericht achter

10 berichten op 2 pagina's
Koos Rijkhoff
06-02-16 02:02:35
Hoi Kees,
Ik was erbij toen jullie speelden tijdens de stadsfeesten in Hoorn op het Koepoortsplein.
Tijdens een nummer wat jullie speelden ging jij het trapje af en liep tussen het publiek door en nam jij plaats naast een dame aan een tafeltje waarmee jij een gesprekje voerde terwijl je "gewoon"je accoorden speelde; voor mij een onvergetelijk gebeuren, want dit kwam voor mij zo geweldig over. Ik heb genoten van het optreden van de 12 Bar Bluesband en ik wil je graag weer horen bij een optreden van de formatie waarin jij jouw geweldige gitaarklanken laat horen. Heel veel succes verder..
Cees Verweij
07-12-15 11:29:45
Een prima masterclass op 2 december in "de Zandweg" in de Meern ! We hebben genoten. En nu met z'n allen naar Azotod op 18 december. We kijken er naar uit !
Philip & Elly van Lith
18-11-15 12:09:40
Dank je voor het opsturen van "Forever Blue" naar Griekenland Kees !! een verrassend mooi en verzorgd album waar de Liefde vanaf straalt, compleet met boekje. Zo komen wij de winter wel door. Succes verder en 'n warme groet vanaf Kefalonia; Philip & Elly van Lith
Hans Bernhard
09-11-15 23:09:56
Hoi Kees, bedankt voor het opsturen van de hard copy van Forever Blue! Mooi project, heb 2 stukken vanavond in mijn uitzending gedraaid!
Even een vraagje omtrent de geluidstechniek; ik vind de begeleiding ver naar achteren gestopt in vrijwel ieder nummer, Heb jij (of jullie tezamen) hier een bedoeling mee gehad? Ook is alles vrij hard opgenomen... Ben benieuwd naar je antwoord! Denk nog met plezier terug aan onze kennismaking voor en tijdens de uitzending indertijd! gr, Hans
Hans Tolsma
28-10-15 23:14:51
Beste Kees,

Je hebt nog eeen review van mij te goed mbt. je CD, Forever Blue. Ik ben er erg blij mee, heb hem vaak op staan. Vooral de eigen, langere, nummers vind ik geweldig. Zelf ben ik ook een Peter Green fan, dus Man of the World en Albatross zijn zeker aan mij besteed. Slide gitaar op Albatross: heerlijk. Deze CD doet mij ook denken aan de instrumentale CD van Jimmy Thackery, Guitar. Ook zo'n geweldige CD. Ik kan alleen maar tegen je zeggen: ga zo door ! Je hebt er een fan bij !

Met Blues groet,
Hans Tolsma.
Tonen: 5  10


Berichten ouder dan 1 september 2015